Shoppen

Let op!

Door de piek bij PostNL zijn de levertijden langer dan normaal!

Klik & Collect? vanaf 10 februari a.s.

Ook dat kan via de webshop, wanneer je kiest voor afhalen zullen de verzendkosten verder in het menu verdwijnen. Afrekenen kan bij afhalen middels een tikkie of contant, je kunt ook direct betalen in de webshop. Je ontvangt van ons een bevestiging wanneer alles klaar staat en ons een bericht kunt sturen om een afhaalafspraak te maken.

Woon je iets verder weg ;-) ook dan ontvang je een mail van ons terug wanneer je bestelling verzonden is en een track en trace code.

wil je graag op afspraak je spullen afhalen of komen shoppen? reserveer dan hier!

Kun je het niet vinden of ben je op zoek naar iets specifieks? wil je hulp? 

Stuur ons gerust een bericht of kijk ook eens op onze facebookpagina ;-)

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij doen ons best om je bestelling binnen 3 werkdagen te versturen. Wij versturen al onze pakketten met MyParcel/PostNL. Deze levert van maandag t/m zaterdag je bestelling netjes af.  Je ontvangt een verzendmail met de track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Kan ik retourneren?

je kunt jouw bestelling altijd retourneren binnen 14 dagen. Neem bij retour altijd contact met ons op ivm retouradres en terugbetaling. De kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen? 

Dit kan tijdens de lockdown op afspraak. Loop daarvoor het bestelmenu door en kies dan voor afhalen. (de verzendkosten verdwijnen dan) Je ontvangt dan een bevestiging per mail waarin staat hoe je contact op kunt nemen om af te halen.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2020 - 2021 gewoonbysimoon | sitemap | rss