bestel je voor 50 euro of meer, dan betaal je geen verzendkosten!

Poer M grijs
vanaf € 8,50 2
Zussen
€ 2,95 2
Koeien
€ 2,95 2
Zeep - Paard
€ 3,75 2

Winkelen!


De (web)shop wordt geregeld aangevuld met nieuwe items! Je kunt ons natuurlijk ook bezoeken, op inloopdagen of op afspraak. Vul daarvoor even het contactformulier in of stuur ons een appje!

Data voor inloopdagen vind je op onze facebookpagina https://www.facebook.com/gewoonbysimoon/

 

Uiteraard doen wij ons best om je aankopen zo spoedig mogelijk te verzenden.

Mocht er enige vertraging optreden dan krijg je daarover een mail dus zorg ervoor dat je de juiste contactgegevens invult.

Bestelde artikelen worden na ontvangst van je betaling verstuurd.

 

Op maat gemaakte artikelen gaan in overleg en over de voortgang word je natuurlijk op de hoogte gehouden. Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Deze zijn standaard 3,95

Voor afwijkende gewichten en maten gelden andere verzendkosten .

Afhalen op afspraak behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

LET OP: DE SHOP IS UNDER CONSTRUCTION VOOR VRAGEN STUUR EVEN EEN BERICHTJE, BESTELLEN KAN OOK VIA FB OF INSTA 


Tijdens de coronacrisis bezorgen wij binnen een straal van 10 km bij een minimale besteding van 30 euro, gratis tot aan de deur. Je kunt dan in de webshop kiezen voor afleveren (of afhalen mag ook) de bezorgkosten staan dan wel vermeldt maar worden dan natuurlijk verrekend.

Op bestelling

Voor op maat gemaakte artikelen wordt er altijd contact met je opgenomen over formaat, kleur en design. De levertijd is maximaal 2 weken (tenzij anders afgesproken) Artikelen van 5 kg of meer worden niet opgestuurd maar dienen te worden opgehaald.

Wandpaneel

Wil je wel zo'n mooi wandpaneel maar geen workshop, bestel dan hier eenvoudig jouw exemplaar. Wij nemen dan contact op om alle details door te nemen zodat het paneel helemaal naar jouw idee gemaakt en geleverd wordt.

€ 47,50

  • 5 kg